Menu

Vakkennis en vertrouwen

CoGiVa hecht erg veel belang aan topkwaliteit. We streven naar mooie, duurzame materialen en een perfecte afwerking.

 

Augustijns Keukens & Interieur - Aartselaar

De naam Augustijns Keukens & Interieur wordt al snel gebruikt als kwaliteitslabel. Samen met de klant worden dynamische keukens en interieurs ontworpen die perfect aansluiten en een weerspiegeling zijn van hun levensstijl.

 

Tegeldesign - Bonheiden

Er is zonder meerkost keuze tussen volgende vloerafwerkingen in alle ruimtes van het
appartement of de woning:

Parketvloeren
De planken (breedte 190 mm, lengte 1820 mm) van de meerlagige parketvloer hebben een totale dikte van minstens 12 mm met een eiken toplaag van 3 à 4 mm. De parketvloer wordt verlijmd op de chape en afgewerkt met een beschermende laklaag.

Keramische tegels
De hoogwaardige gerectificeerde keramische tegel van groot formaat (60 x 60 cm) is mat en wordt gekleefd op de chape in een recht verband en ingevoegd met een geprefabriceerde bijpassende voegmortel.

 

Desco - Wijnegem

Alle bad- en douchekamers bevatten kwalitatieve sanitaire toestellen en beschikken steeds over een modern lademeubel met wastafel en hoogwaardig kraanwerk. De douchetubs worden drempelloos geplaatst met het oog op een verhoogd gebruikscomfort. De badkamers van het appartement zijn uitgerust met een witte elektrische handdoekdroger die voorzien is van een thermostaat.

Maak een afspraak