Menu

Vakkennis en vertrouwen

CoGiVa hecht erg veel belang aan topkwaliteit. We streven naar mooie, duurzame materialen en een perfecte afwerking.

 

Landschapsarchitect
D+A

Het project voorziet in zowel private als gemeenschappelijke buitenruimtes met uitbundige en bloeirijke beplanting die zorgt voor een grote belevingswaarde en de ecologische waarde op de site verhoogt.

De collectieve binnentuin dankt zijn natuurlijke uitstraling aan het gebruik van een gevarieerd beplantingspalet dat het hele jaar door een boeiend beeld genereerd. De groene oase die ontstaat, biedt tal van mogelijkheden aan de bewoners. Gaande van een actief spel, tot het tot rust komen op een verborgen plek of het organiseren van buurtfeesten.

 

Architectenbureau
dmvA architecten

dmvA architecten ontstond uit een gedeelde passie voor architectuur van David Driesen en Tom Verschueren. Het werk van dmvA (‘door middel van Architectuur’) kan worden gekarakteriseerd als een expressieve, zorgvuldige architectuur. Maximalisme wordt bereikt door middel van minimalisme, dat gepaard met een bijzondere aandacht voor verfijnde details en materialiteit.

dmvA heeft de voorbije 20 jaar een veelzijdige portfolio opgebouwd: van publieke gebouwen over grootschalige residentiële projecten tot particuliere projecten en installaties. Met Auweghem creëert het bureau nu een levendig woonproject met goede connecties naar het centrum van Mechelen.

 

Aannemer
B&R Bouwgroep

B&R Bouwgroep, met hoofdkantoor in Arendonk, is een van de snelst groeiende bouwondernemingen van België. De groep telt meer dan 20 bouwgerelateerde bedrijven verspreid over heel Vlaanderen en biedt werk aan meer dan 850 medewerkers die actief zijn in de Benelux, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Hoewel geografi sche spreiding een belangrijke troef is, blijft de lokale verankering van de groep zeer belangrijk. Hooyberghs is als dochteronderneming verantwoordelijk voor de realisatie van dit project. Als specialisten in het opleveren van totaalprojecten in vooral de residentiële sector is Hooyberghs een garantie op kwaliteit en betrouwbaarheid.

Maak een afspraak