Menu

Mis deze investeringskans
in Mechelen niet

Auweghem is het tweede nieuwbouwproject van CoGiVa in Mechelen en belooft wederom een succes te worden. Nu is dus hét moment om mee te investeren in dit project.

Op basis van marktconforme huurprijzen is een brutorendement van boven de 3% zeker haalbaar. De ideale belegging voor wie op zoek is naar een zekerheid en rendement!

Over het project

Auweghem, een prestigieus nieuwbouwproject, gerealiseerd op een boogscheut van het bruisende centrum van Mechelen. Wie de kalmte van een groene omgeving en de nabijheid van de stad wil combineren, voelt zich hier meteen thuis.

Het woonproject bestaat in totaal uit 25 luxueuze appartementen en 17 woningen. De appartementen en woningen hebben een hoge afwerkings- en duurzaamheidsgraad en zijn onmiddellijk verhuurbaar met een hoog verhuurpotentieel. De perfecte locatie dus voor een slimme investering.

Waarom investeren?

CoGiVa gaat als erkend BEN-specialist steeds voor duurzaamheid en dat is bij dit project niet anders. Voor investeerders is Auweghem dus héél aantrekkelijk aangezien het project ook aan de BEN 30-normen (bijna-energieneutraal) voldoet. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energiefactuur maar geeft ook een extra rendement tijdens de eerste vijf jaar door de 50% korting op de onroerende voorheffing.

Kiezen voor Auweghem is dus niet alleen investeren in vastgoed, maar ook in de toekomst. BEN-gebouwen zijn enorm gewild op de verhuurmarkt en bieden ook naar herverkoop een véél betere meerwaarde.

Vraag nu het investeringsdossier aan!

Op zoek naar een investering met een gegarandeerd rendement?
Dan is investeren in Auweghem de beste optie voor u!

Bij CoGiva begeleiden we u van a tot z en zorgen we ervoor dat uw investering loont.
Van de aankoop tot de zoektocht naar de geschikte huurder, wij helpen u bij elke stap.

Zo geniet u enkel van de voordelen.

U wenst meer informatie over
dit prestigieuze nieuwbouwproject,
of u wenst een afspraak?

Maak een afspraak